GEBU (HALAL and HOMEMADE...fresh from my oven)
By: nisa mohd

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Apr-2008 01:16 Email | Share | | Bookmark
Birthday RIN

Ni ada lg satu cupcake deco by IZZAH & dibantu oleh Nisa sempena besday girl NOR AZREEN (opismet) yg ke 25th pada 7 Mac 2008 and the makan-makan diadakan di Restoran D'Tasik Kayangan,Residence Hotel,Bangi on the next day!!

Sorilah deco ni janji siap je...buttercream pun dah naik cair...warna pun ikut apa yg ada main belasah je sebab dah PENAT mengerjakan cupcake for BN




Wednesday, 2-Apr-2008 10:59 Email | Share | | Bookmark
From CYBERCAKE

Nie pic kek2 yang dihasilkan oleh Kak Nina from Cybercake yang dioder last year for my mum birthday and my wedding.....sangat2 berpuas hati teruja sangat dan thanks sooooo much to kak nina....hasil2 kerja akak mmg perfect!!!!





Tuesday, 1-Apr-2008 09:45 Email | Share | | Bookmark
BESDAY DIDA

Nie cuppies besday untuk my cousin Dhaleela Khaleeda or DIDA yang ke-10 pada 7 Mac lepas..Kebetulan ada choc cupcake dgn lebihan cream so make it for DIDA kebetulan besday dia haritu....memang comot n buruk giler tp to me ok gak hasil tgn my assistant date day si Izzah yg baru darjah 2 tue (dia sibuk nak buat sgt)

Anyway hepi besday DIDA n that night buat suprised kat Dida with small family party with cuppies n Domino's....taraaaaa nie lah hasil Izzah



nilah assistantku...IZZAH


Tuesday, 1-Apr-2008 09:31 Email | Share | | Bookmark
STICKER

Ni sticker instant for GEBU....buat last minit kat Endah Parade untuk tempahan cupcake so for cupppies pic nanti diuploadkan gambornye ye....



[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  10  [11]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net