GEBU (HALAL and HOMEMADE...fresh from my oven)
By: nisa mohd

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 27-Dec-2008 21:40 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Cupcake (12 Dec 08)

Hantaran cupcake bertemakan Gold..rasanya utk Majlis pertunangan kut...diorder oleh Ms. Nadia from Kg. Baru,KL.Nisa delivered cuppies dah agak lewat mlm (about 10.30pm) Sorry to Nadia...risau dia asyik sms Nisa takut kek tak sampai....anyway thanks n congratulation. (cari punya cari rupanya rumah Nadia selang beberapa rumah dari rumah atuk sedara my hubby)

Nadia from Kg. Baru,KL


On 11 Dec 08 Nisa sekali lagi menerima tempahan muffin strawberry/blueberry/vanilla dari Pn. Faizah from Maybank,KL tp kalini tak sempat snap pic sbb nak kejo masa dlvr kat opisnye takut jalan jammed.Thanks a lottt


Thursday, 11-Dec-2008 02:04 Email | Share | | Bookmark
Hantaran Cuppies/Muffins/Birthday Cuppies...SALAM AIDILADHA 2008

Di Kesempatan ini Nisa mewakili team GEBU08, my hubby Zamri, my doter Zara & all family to wish Salam Aidiladha.Semoga pengorbanan yang telah dan akan kita lakukan membawa seribu kerahmatan serta kebahagian di dunia & akhirat.

Tempahan untuk minggu pertama disember nie pun sama mcm last week...cuma kuantiti tak lah banyak mana..but alhamdulillah rezeki ttp ada..terima kasih byk2.

Solehah from Puchong (Hantaran Cuppies)


Pn. Faizah from Menara Maybank,KL (Muffin Cekelat & Blueberry)


Thanks to Kak G (betul ke namanya...lupapulak!!My Bestfrenz (Amal) sister) order cuppies for bf besday....sorry takde pic tak sempat snap!!!to Kak G & Amal sowi for the design yg kueng cun tue!!

Ms. Farah from Putrajaya (Besday Cuppies for fiance)



*coming next project...hantaran lagik musin kawen-kawen kan..




Thursday, 11-Dec-2008 01:43 Email | Share | | Bookmark
Cupcake & Muffin for end of Nov 08

Untuk minggu akhir November nie dapur Gebu agak bz byk....apapun thanks a lot & alhamdulillah.

Thanks a lot to :-

Pn. Tasha from Pahang (Cupcakes for Kenduri Akikah little princess 'Khaisha'..dah dekat2 dgn nama nisa-Khairunnisa )



Pn.Fuziah from Menara Maybank,KL


Aunty fron Nilai Impian (Dina's Mom - my future SIL..insyaallah)
Muffin untuk kenduri Majlis Pertunangan kakak Dina


BANANA CHOCOLATE WITH ALMOND & APPLE CINNAMON




Wednesday, 26-Nov-2008 00:32 Email | Share | | Bookmark
Last Week Challenge

Last week mmg dugaan sungguh untuk dapur GEBU..memang perang habis-habisan mana tidaknya my luvly assistant 'KILA' g attend kursus under MARA kat Jeram,Kuala Selangor...kursus kek,coklat & pastri yang dikendalikan oleh beberapa chef terkenal...Chef Anuar & Chef Amer(pakar cekelat).

Last week alhamdullillah nasib baik another assistant 'chef terjun' baru habis las paper so adalah new assistant yg belum diberi tauliah lagi...mana taknya bole ke si 'AMI' nie menyimen kek??maklumla masa blajo amik course menyimen bangunan (hehhehe..)..Anyway thanks 'AMI' & 'MAK' also my doter' ZARA'

Ok nie antara job last week tapi mcm biasa semua tak sempat 'pose' dah kene deliver al maklumlah al kelam al kabut....

Thanks to yg sudi mengoder dari kami GEBU....
*Nisa dengan rasa rendah diri memohon ampun & maaf sekiranya ada yg kurang memuaskan ke...minta halal kan.

Pn. Aini from MARA,HQ
Pn. Faizah from Maybank,KL
Pn. Lin,Pandan Indah

nie je pic yg sempat pose tu pun dlm kete dah



Monday, 17-Nov-2008 04:47 Email | Share | | Bookmark
15 November 2008 - Wedding Cuppies

Terima Kasih sekali lagi kepada pasangan pengantin Zelina & Jamil kerana sudi menempah cupcake for majlis persandingan....thanks!!actually nisa also ada make cupcake for baby shower utk kakak pengantin 'kaklong eda' yang meraikan majlis cukur jambul anak perempuannya tapi sorry tak sempat snap..




[<<  <  1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net