GEBU (HALAL and HOMEMADE...fresh from my oven)
By: nisa mohd

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]
Saturday, 19-Apr-2008 11:26 Email | Share | | Bookmark
MINI MUFFIN@CUPCAKE – SAMPLE

This week GEBU telah menyediakan hampir 300pcs assorted muffin & cupcake untuk diedarkan PERCUMA kepada orang ramai!!!

Setiap kotak SAMPLE yang diedarkan mengandungi Mini Muffin@Cupcake :-
2pc Chocolate Chip Almond
2pc Pandan
2pc Strawberry
1pc Fruits
1pc Vanilla with Blueberry Filling
1pc Vanilla with Kiwi Filling



Inilah MUFFIN@CUPCAKE dari oven GEBU



GEBU FREE SAMPLE MUFFIN@CUPCAKE



Wednesday, 16-Apr-2008 09:51 Email | Share | | Bookmark
BAHAN-BAHAN...HALAL & BERMUTU


Di sini pihak GEBU ingin menyenaraikan antara bahan-bahan utama yang kami gunakan dalam proses menghasilkan produk-produk dari oven GEBU...

Tujuan ini adalah untuk menambahkan keyakinan para pelanggan kami tehadap produk-produk yang dihasilkan....

Butter
BUTTERCUP / BUTTERLITE
Minyak Jagung
MAZOLA / DAISY
Marjerin
PLANTA
Tepung Gandum
BLUEKEY SUPERFINE
Serbuk Koko / Coklat
VAN HOUTEN
Telur Ayam
GRED A (Dibeli hanya setiap kali menerima tempahan)
Susu Segar
DUTCH LADY
Susu Pekat
F&N
Bahan-bahan Pewarna/Perasa/Hiasan
STAR BRAND/DIBELI DARI PEMBEKAL
Jus Buah
PEEL FRESH/SUNQUICK

Bekalan yang bermutu menghasilkan produk yang lebih berkualiti....yang penting TERBUKTI DIJAMIN HALAL!!!


Tuesday, 15-Apr-2008 08:37 Email | Share | | Bookmark
MINI MUFFIN@CUPCAKE (AZFAR & SAKINAH WEDDING)

Last Saturday night (12/4/2008) berlangsung majlis perkahwinan En. Azfar & Pn. Sakinah iaitu abang 'bongsu' kepada sahabat sejati ku...Cik Melor yang berlangsung di kediaman Mama mereka di Jalan Amzil,Taman Melewar, Gombak.Meriah sungguh...."kalo ko punya wedding lah Melor aku pun tak tau la Grand mcm mana lagi...hehehe"

Anyway thanks a lot to their family.....200pcs Mini Cupcakes was delivered at 5pm before majlis berlangsung....so TAHNIAH!!!!

Ready to deliver


Doorgift (Chip Chocolate Almond &Vanilla with Blueberry Filling)



Yesterday...rcvd sms from Cik Melo (14/4/08 - 9.51am)
"Cha,sory sngt2 mlm tu ekh.Xsmpt nk tgk2kn ko n family.Eit thank u sOmuch 4d cupcakes.Sdap dowh!Moist n choclatey.Hehe.Ak ngn zam dpt rase 2 je.tu pun ak sorok.Haha.sian gler.hurm,mak ak ckp thnks sngt2 n tk cre.Cyg kO!Mwahmwahx."


Tuesday, 15-Apr-2008 06:53 Email | Share | | Bookmark
CUPCAKE with DECORATION PRICE

Di sini kami nyatakan harga GEBU untuk Cupcake with Decoration


Buttercream / Fondant / Buttercream + Fondant

Standard Paper Cup
S : RM 1.00 - RM 2.00
M : RM 1.50 - RM 2.50

Souffle Cup


S : RM 1.50 - RM 2.50
M : RM 2.00 - RM 3.00

*Bergantung pada design (Sila hubungi kami untuk harga sebenar)

Minimum Oder
S : 25pc/box
M : 16pc/box


Tuesday, 15-Apr-2008 06:09 Email | Share | | Bookmark
WEDDING PACKAGE

Hy.....Istimewa buat bakal mempelai yang akan melangsungkan majlis perkahwinan!!

Kami dari GEBU kini menyediakan pakej-pakej perkahwinan yang menarik....GEBU juga sukacita bermurah hati ingin memberikan anda hadiah istimewa sempena meraikan anda iaitu DISKAUN 10% ke atas pakej-pakej perkahwinan kami atau PERCUMA VIP GIFT

NOTE : TERHAD KEPADA 10 TEMPAHAN TERAWAL SAHAJA


PAKEJ 1
4 Tier Wedding Cake Inclusive of :-

- 50pcs Buttercream + Fondant Cupcakes (Souffle Cup -M)
- 30pcs Buttercream + Fondant Cupcakes (Souffle Cup -S)
- 1 Biji (lbh krg 1kg) Fondant Cake
- Fresh Flower Decoration
- Cake Board & Glasses Rental

HARGA SEBENAR - RM305.00
HARGA SELEPAS DISKAUN 10% - RM274.50
HARGA ISTIMEWA - RM 270.00

PAKEJ 2
4 Tier Wedding Cake Inclusive of :-

- 50pcs Buttercream + Fondant Cupcakes (Souffle Cup -M)
- 30pcs Buttercream + Fondant Cupcakes (Souffle Cup -S)
- Fresh Flower Decoration
- Cake Board & Glasses Rental

HARGA SEBENAR - RM265.00
HARGA SELEPAS DISKAUN 10% - RM238.50
HARGA ISTIMEWA - RM 235.00


PAKEJ 3
Add minimum 300pcs of Mini Muffin@Cupcakes with packaging
untuk mana-mana pakej 1 atau 2 dan dapatkan

PERCUMA 10 UNIT VIPGIFT BERNILAI RM5/unit

PAKEJ 4
500 pcs of Mini Muffin@Cupcakes with packaging

dan dapatkan PERCUMA 10 UNIT VIPGIFT BERNILAI RM5/unit







[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  [9]  10  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net