GEBU (HALAL and HOMEMADE...fresh from my oven)
By: nisa mohd

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 15-Apr-2008 03:43 Email | Share | | Bookmark
MINI MUFFIN@CUPCAKE

GEBU kini menyediakan MINI MUFFIN @ CUPCAKE yang sangat sesuai dijadikan sajian hidangan sampingan dan juga cenderahati@doorgift buat tetamu keraian anda!!!!

Dari hanya RM0.50/pc...pelbagai pilihan rasa boleh anda nikmati!!!

PLAIN (Vanilla) - RM 0.50
PLAIN with FLAVOR (Chocolate/Strawberry/Pandan/Orange) - RM 0.60
PLAIN with FILLING (Vanilla Base - Strawberry/Blueberry/Kiwi/Mango/Chocolate/Custard) - RM 0.60
SPECIAL MADE (Chip Chocolate Almond/Chezzy Chocolate/Fruits) - RM 0.80


Chip Chocolate Almond


Vanilla with Blueberry Filling


GEBU memang hanya khusus menghasilkan untuk MINI MUFFIN@CUPCAKE ini dalam standard saiz iaitu S yang COMEL (T-1inci x L-1.5inci)...Namun sekiranya terdapat permintaan dari pelanggan GEBU sedia menerimanya dengan kadar harga yang tetap menjimatkan anda....

Walaupun saiz yang COMEL namun mutu tekstur,rupa & rasa tetap menjadi KEUTAMAAN GEBU kerana kami sangat mengutamakan kepuasan hati para pelanggan sebab "Kami juga punya citarasa hebat seperti anda".....Kualiti adalah aset penting kami

Apa yang pasti DENGAN SAIZ YANG COMEL...ANDA TIDAK JEMU MENIKMATINYA!!!


TEMPAHAN MINIMUM
*Tanpa packaging - 36pc/box
*Siap packaging by pieces - 50pc

DOORGIFT PACKAGING
Dapatkan harga serendah dari RM0.10 sahaja!!!!
* Plastik Pouch - RM 0.10
* Bekas Plastik(mini tupperware) - bermula dari RM 0.30
* Handmade Cinnamon Stick Pot - RM 2.00
* Untuk tambahan deco TQ Card & Reben - RM 0.10



Monday, 7-Apr-2008 09:44 Email | Share | | Bookmark
MY ASSISTANT

Semalam lepas balik dari kenduri kahwin bercadang nak bersilat kat dapur..nak bake cuppies utk neighbour bawa g skolah as promotion utk coming Teacher's day & Mother's day tapi tetiba hujan turun dgn lebatnya sekali pakej dgn kilat sabung menyabung guruh berdentam dentum...so tertangguh la sampai ke malam

Apapun MY NEW ASSISTANT..MY SISTER....AQEELA @KILA....akan kucuba dan paksa dia utk belajar bakar-membakar n deco mendeco ni untuk GEBU lagipun memandangkan bulan ni dah masuk 7 bulan perutku memboyot so memang assistant utk GEBU amat-amat diperlukan ...

Alhamdullilah malam tadi dgn berjayanya dia (dari 5 Star bole kasi 3 Star ) terjadi dan terhasil dari sepasang tangannya cupcake orange dan vanilla cupcake....rasa pun bole tahan!!!

So dengan rasminya KILA dilantik jadi salah seorang tunggak GEBU selain dari PN. NORAINI (Mak) ..hehehhee So nanti akan diuploadkan gambar - gambar hasil kerja tangan KILA....


Sunday, 6-Apr-2008 06:08 Email | Share | | Bookmark
HANTARAN PERTUNANGAN

Semalam (5 April 2008) berlangsung Majlis Pertunangan my hubby cousin EPOL dgn tunangannya (soriee tak tau namanya....)...apapun tahniah dan selamat mengharungi cabaran alam pertunangan & semoga selamat menuju ke jinjang pelamin!!!Jgn bertunang lama-lama....

So inilah hantaran kek (cupcakes) yang telah disediakan oleh GEBU bagi mengiringi hantaran peminangan....

CUPCAKES ORANGE







HARGA PAKEJ HANTARAN FOR CUPCAKE WITH BUTTERCREAM

Pakej A (RM55.00)
16pcs M Size
Souffle Cups with deco
1 Flovour (Vanilla/Chocolate/Orange)
Termasuk kotak jernih & hiasan
Warna pilihan berdasarkan tema


Pakej B (RM75.00)
25pcs M Size
Souffle Cups with deco
1 Flovour (Vanilla/Chocolate/Orange)
Termasuk kotak jernih & hiasan
Warna pilihan berdasarkan tema


UNTUK HIASAN DI DALAM KOTAK KAYU / BAKUL / FRESH FLOWER SILA HUBUNGI KAMI.

UNTUK HIASAN MENGGUNAKAN FONDANT SILA HUBUNGI KAMI

TEMPAHAN BOLEH DIBUAT SELEWAT-LEWATNYA 7 HARI SEBELUM

PENGHANTARAN PERCUMA UNTUK KAWASAN SEKITAR SG BESI, BUKIT JALIL,SERDANG,PANDAN INDAH, JALAN KLANG LAMA, TMN CONNOUGHT.


Thursday, 3-Apr-2008 01:53 Email | Share | | Bookmark
WEDDING COLLECTION

Majlis Perkahwinan saudara Ejan@badik dan isteri yang berlangsung di Serdang pada 26 Januari 2008 yang lalu....

Vanilla Cupcake






Majlis perkahwinan saudara Omar & Fazlina yang berlangsung di Kg Malaysia Tambahan pada 3 Februari lalu

Vanilla Cupcake





Terima Kasih dan TAHNIAH buat kedua-dua pasangan!!!


Thursday, 3-Apr-2008 01:25 Email | Share | | Bookmark
CHOCOLATE CUPCAKE FOR BN!!!

 
 
 
hy....ini projek last minit dari my mom PN. NORAINI yg juga Ketua Wanita UMNO caw. Kg. Msia Raya sempena Pilihan Raya Umum yg ke-12 bagi meraikan 'kekalahan' Barisan Nasional Parlimen Bdr Tun Razak....hehhehehe....(tak baik le.. )

Actually cupcake ni MAK minta Nisa sediakan untuk anak-anak buahnya yg telah bertungkus lumus semasa PRU-12 bg cawangan beliau so memandangkan BN tewas dlm PRU kalini Mak pun jamu lah anak-anak buahnya selepas aktiviti gotong royong membersihkan kawasan dan menurunkan poster..Anyway semangat Mak patut dicontohi walau pun tewas semangat politik org melayu dlm dirinya makin menebal dan bersemangat!!!






[<<  <  1  2  3  4  5  6  7  8  9  [10]  11  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net