GEBU (HALAL and HOMEMADE...fresh from my oven)
By: nisa mohd

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 14-Nov-2008 04:13 Email | Share | Bookmark
Happy Holiday Cake

Kek nie telah diorder oleh Cikgu Zainab dari Sekolah Pendidikan Khas, Jalan Raja Laut, KL untuk meraikan student sekolah tu..kira mcm party last day skolah la kut....party akhir tahun!!

Kek cekelat nie siap bakar ptg tadi so ingat nak make-over lps isyak..tetiba plak Cu & family dtg umah Mak nak celebrate besday Ijat so tertangguh laaa...

Lepas Isyak baru balik umah..masuk je umah 'abah zara' ajak pusing2 naik kete..katanya nak tunjuk sekolah tu so senang le esok pg tak yah cari2 lagi..kene drive sendiri sbb sok pepagi lagi dia ada appointment.

Habis tu dah ronde2 pkl 11 lbh baru sampai umah...lps tidokan Zara cepat2 pukul 'cream' dan mulalah menyimen....letihnyer!!Aduh takde idea plak...tetiba tertoleh bakul baju kotor Zara...hehehe idea mai dah...ilham dtg dari baju yg menjadi feveret 'abah zara'..katanya baju badut


rasanya mcm sesuai utk kanak2 khas ni kan..colourfull

so lps conteng sana sini hasilnyer.....entah apa2 entah




huh siap pun....alamak tgk jam rupanya dah pukul....


letihnyer...pg sok 'perang' kek lagi...


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net